Afscherming voor horeca

We bieden inmiddels ook een oplossing voor de horeca gelegenheden. Dankzij onze schermen kunnen er meer tafels gevuld worden vanaf 1 juni.
De afscherming hebben we op dit moment in 3 varianten. 

1. Een houten frame voorzien van 3 mm dik kunststof. Het frame is 170 cm hoog en 138 cm breed. Vanaf dinsdag 26 mei te leveren. Dit frame kan zowel binnen als buiten staan. Voorbeeld in 3D met afmetingen. Prijs per frame is € 98,00 excl. BTW. Wilt u het frame in zwart dan betaald u € 115,00 excl BTW per frame.

2. Een houten frame voorzien van 8 mm dik polycarbonaat. Het frame is 170 cm hoog en 130 cm breed. We hebben in onderstaand voorbeeld er voor gekozen om het hout zwart te schilderen. Uiteraard kunnen we dit ook onbewerkt laten, zodat u een mooie Douglas omlijsting heeft. Dit frame kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Door de hogere kwaliteit kunststof kan dit product tegen een stootje.
Prijs per frame is € 150,00 excl BTW en in het zwart voor € 165,00 excl BTW

3. Een aluminium frame voorzien van doeken aan beide zijden. Afmetingen van het voorbeeld zijn 150 x 150 cm. Het ontwerp van de doeken zal u zelf moeten aanleveren. Hier kan dus ook uw logo met een mooie passende achtergrond op komen staan. Dit frame kan alleen binnen worden toegepast. De prijs is op aanvraag.

 

Met dank aan Poort van Cleve in Grave, De Arend in Winssen en Horeca De Meent in Afferden (Gld) voor het tijdelijk beschikbaar stellen van de ruimte.